DRAG 3 recenzja

DRAG 3 recenzja смотреть последние обновления за сегодня на .

Po prostu DRAG 3

107656
3243
383
00:08:32
27.01.2021

✌️ Współpraca / Cooperation: edymek07🤍gmail.com 👇CHMURKI 👇 👀 🤍 👀 🤍 🌍 Instagram: 🤍 👨🏼‍💻 TikTok: 🤍 🔞Filmy przeznaczone tylko dla osób powyżej 18 roku życia. Recenzje należy traktować edukacyjne bądź jako poradnik dla pełnoletnich osób. Nie biorę odpowiedzialności za wykorzystywanie moich materiałów niezgodnie z ich przeznaczeniem. Wszystkie produkty przedstawione na moim kanale zostały dopuszczone do posiadania na terenie UNII EUROPEJSKIEJ, dodatkowo recenzje są wykonywane OBIEKTYWNIE, nie są reklamą ani postem sponsorowanym.

VOOPOO Drag 3 Kit And TPP Pod Review - Is This The Future Of Vaping?

7745
85
11
00:10:10
11.04.2022

Testing out the latest pod based sub-ohm system! Is this how vaping will move forward? Unboxing, assembly and testing, is it as good as the Sakerz, Falcon 2, TFV12 or Valyrian? Please watch to find out!

DRAG 3 - Recenzja i unboxing boxa za 150 PLN!

48276
1308
100
00:16:02
28.05.2021

W dzisiejszym odcinku unboxing i recenzja sprzętu VOOPOO - Drag 3. Niska cena? Sprawdź link poniżej, skąd możesz go zamówić! Discord: 🤍 Kod [-8%]: Whistlerek Sourcemore ODRADZAM UŻYWANIE E-PAPIEROSÓW! Ten materiał ma charakter rozrywkowy i jest kierowany do widzów z całego świata. Film zawiera moją subiektywną opinię i nie ma na celu promowania korzystania z elektronicznych inhalatorów nikotyny. Korzystanie z elektronicznych inhalatorów nikotyny jest szkodliwe dla zdrowia i w zależności od kraju, w którym mieszkasz dozwolone od 18 lub 21 roku życia. Niniejszy film nie zachęca do zakupu oraz sprzedaży produktów wymienionych na filmie. Film jest stworzony z myślą o ukazaniu technologicznych ciekawostek związanych z elektroniką oraz mechaniką. Ukazane produkty są dozwolone w posiadaniu na terenie Unii Europejskiej. ♯ SOCIAL MEDIA FACEBOOK: 🤍 INSTAGRAM: 🤍 DISCORD: 🤍 0:00 Wstęp 0:35 Unboxing 4:40 Interfejs BOXA 6:16 Atomizer 8:48 Interfejs Smart i RBA 9:53 Test 13:00 Drag 3 i RDTA 14:07 Skąd zamówić? 14:25 Podsumowanie Brave: 🤍 #unboxing #recenzja #whistlerek

RECENZJA E PAPIEROSA DRAG 3 I ROBIE VAPE TRICKI PRAWIE SIĘ UDUSIŁEM | Daily #20

3198
53
42
00:12:57
12.08.2022

PRZEMEK SPEED NA INSTAGRAMIE: 🤍 PRZEMEK SPEED NA FACEBOOKU: 🤍 WSPÓŁPRACA: pszpak918🤍gmail.com PRZEMEK SPEED NA TIK TOKU: 🤍 Video: Kamerzysta Montaż: Kamerzysta

CO Z SZABĄ? | DRAG 3 WEJŚCIE SMOKA | WAPERSKI KWADRANS #52

5089
128
21
00:15:10
03.02.2021

Waperski kwadrans to około 15 minut ciekawostek, recenzji, faktów oraz subiektywnych opinii w oparach specyficznego humoru Kondzika i Tomka - samozwańczych specjalistów od waperki ;) - - - Chcesz dowiedzieć się, jaki e papieros będzie najlepszy dla ciebie albo zobaczyć recenzję e papierosa, którego chcesz kupić? Subskrybuj nasz kanał, a dowiesz się jaki e papieros do 100zł lub jaki e papieros do 200zł będzie najlepszym wyborem? Subskrybuj nasz kanał. - - - - - - Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony - 🤍 Nasz fanpage - 🤍 Nasz instagram - 🤍 Nasze sklepy stacjonarne - 🤍 Grupa facebook - 🤍 - - - Powyższa informacja dotycząca elektronicznych papierosów, atomizerów, liquidów, baz, aromatów, pojemników zapasowych itp. prezentowana przez VCP Sp. z o.o. jest informacją handlową dla podmiotów gospodarczych zainteresowanych zakupami hurtowymi. Materiał filmowy kierowany tylko do osób pełnoletnich. Opinie są subiektywne i nie mają na celu promocji / reklamy elektronicznych inhalatorów nikotyny.

Po prostu DRAG 4

12985
938
84
00:09:56
07.12.2022

🤝 Współpraca / Cooperation: edymek07🤍gmail.com 👇CHMURKI 👇 👀 🤍 👀 🤍 *Partnerem kanału jest GEEKVAPE* 🌍 Instagram: 🤍 👨🏼‍💻 TikTok: 🤍 🔞Filmy przeznaczone tylko dla osób powyżej 18 roku życia. Recenzje należy traktować edukacyjne bądź jako poradnik dla pełnoletnich osób. Nie biorę odpowiedzialności za wykorzystywanie moich materiałów niezgodnie z ich przeznaczeniem. Wszystkie produkty przedstawione na moim kanale zostały dopuszczone do posiadania na terenie UNII EUROPEJSKIEJ, dodatkowo recenzje są wykonywane OBIEKTYWNIE, nie są reklamą ani postem sponsorowanym.

Wielki powrót na salony - DRAG 4

19046
1352
97
00:15:24
03.12.2022

Materiały przedstawione na naszym kanale mają charakter rozrywkowo-edukacyjny i są kierowane do osób pełnoletnich. Zawierają subiektywne opinie twórców. Film ten w żadnym wypadku nie ma na celu promowanie elektronicznych inhalatorów. Nie linkujemy oraz nie sprzedajemy produktów zawierających nikotynę. Prezentowane filmy oraz same inhalatory są szkodliwe dla twojego zdrowia i w zależności od kraju, w którym mieszkasz są dozwolone od 18 lub 21 roku życia.

Alfa Romeo 159

96
3
0
00:01:10
05.02.2023

159 JTS

Recenzja Drag 3 - Vape 4 K (opis)

1294
41
8
00:06:12
20.03.2021

siema z tej strony vape 4 k zapraszamy na nasza pierwsza recezje epetow pamietajcie film jest w celach humorystycznych i pamietajcie jak macie vapować/palić bardzo odradzamy bo jest bardzo szkodliwe dla organizmu i miłego oglądania

ODPOWIEDŹ NA HEJT! 🤬 + RECENZJA DRAG X/S PNP-X KIT

18673
491
41
00:13:32
09.12.2021

Materiały przedstawione w filmie nie zachęcają do używania elektronicznych papierosów! Mają jedynie charakter rozrywkowy oraz edukacyjny. Używanie e-papierosów w Polsce dozwolone od 18 roku życia. Taki lub podobny sprzęt znajdziesz na sourcemore: 🤍 🤍 🤍

Audi TT MK3 Door Card removal replacement How to Video

367
24
14
00:13:09
05.02.2023

Here I show how you can change parts of your door card or replace the entire door card altogether adding some nice features like a carbon door handle or the B&O Speaker cover which should light up. If anyone can suggest a way of making the speakers light up it would be very much appreciated. Previous video: Change your aluminium door handles for carbon ones 🤍 #auditt #audi #auditts #audittrs #doorcards #audittmk3

drag s problem

984676
19961
745
00:00:22
18.09.2020

*Drag X PLUS* to taki Drag 3 tylko ze ucięty o połowę

52046
1655
142
00:09:19
04.02.2021

UWAGA Filmy przeznaczone tylko dla osób powyżej 18 roku życia. ODRADŻAM UŻYWANIE. Recenzje należy traktować edukacyjne bądź jako poradnik dla pełnoletnich osób. Nie biorę odpowiedzialności za wykorzystywanie moich materiałów niezgodnie z ich przeznaczeniem. Wszystkie produkty przedstawione na moim kanale zostały dopuszczone do posiadania na terenie UNII EUROPEJSKIEJ. 0:00 Początek 0:39 Przedstawienie produktu 1:34 Pierwsze wrażenia 3:02 Chmurka TIME 4:10 Wygląd oraz budowa 5:07 Funkcje 6:20 Przyjrzenie się bliżej 7:52 Korzystanie UWAGA Filmy przeznaczone tylko dla osób powyżej 18 roku życia. Recenzje należy traktować edukacyjne bądź jako poradnik dla pełnoletnich osób. Nie biorę odpowiedzialności za wykorzystywanie moich materiałów niezgodnie z ich przeznaczeniem.

Próbujemy OBRZYDLIWE Smaki Liquidów!

1042241
73632
3754
00:18:47
18.02.2020

Dzisiaj Ignacy i Mandzio sprawdzają najgorsze smaki liquidów! Jakie będą najgorsze? Przekonajmy się! Instagram :: 🤍 Facebook :: 🤍 Kontakt: napisz.mniejwiecej🤍gmail.com Prowadzący: Ignacy Łukowski i Łukasz Samoń Producent: Tomasz Działowy Kierownik produkcji: Hubert Oleksiak II Kierownik produkcji: Witold Wróbel Montaż: Dawid Blachura Scenografia: Aleksandra Adamczyk Kierownik planu: Hubert Oleksiak Operatorzy: Marcin Dzikowski i Michał Mendel Dźwięk: Dawid Blachura i Jan Brzostek Charakteryzacja: Aleksandra Adamczyk Intro, animacje oraz interfejsy: Dawid Blachura Research: Hubert Oleksiak i Witold Wróbel Budowa scenografii: Aleksandra Adamczyk, Dawid Blachura, Hubert Oleksiak, Michał Mendel, Arkadiusz Rajski, Witold Wróbel Fotosy: Michał Mendel _ WYPRODUKOWANO PRZEZ VIDMO Stworzone na licencji formatu Good Mythical Morning, stworzonego przez Rhetta & Linka. Based on the format created by Rhett & Link.

[PL] DRAG 3 od VOOPOO - WETERAN W NOWEJ ODSŁONIE

28532
435
112
00:19:09
06.03.2021

POPRAWKA! Podczas robienia aktualizacji, wersji fabrycznej nie było na stronie, dlatego myślałem że utknąłem z TC. Została mi zwrócona uwaga że da się to przywrócić, bo już jest na stronie wersja fabrycznego firmware. 🥳 Dzięki za info 🤍Krzysztof Bejman Siema!! Oglądacie recenzję DRAG 3. 📸 Instagram : 🤍 📸 ➡️Szukasz informacji na tematy vape? Odwiedź Salon Rozchmurzonych!⬅️ ✔️🤍 ✔️ ➡️Szukasz inspiracji w tworzeniu własnych mixów? Odwiedź forum Przepisy na Liquid!⬅️ ✔️🤍 ✔️ Ja jestem Mateusz, dla znajomych Bogu. Chciałbym podzielić się z Wami wiedzą o e-papierosach, którą nabyłem przez 8 lat doswiadczenia, z czego 7 lat budowania własnych grzałek i mieszania liquidów. Wszelkiego rodzaju pytania i sugestie wpisujcie do komentarzy, a postaram sie odpowiedzieć jak tylko będę w stanie. Timestamps: 00:00 - Intro 00:56 - Zawartość opakowania 02:40 - Przegląd sprzętu 06:33 - Menu 11:04 - Plusy i minusy 17:48 - Podsumowanie i ocena

Czy to najlepszy DRAG W HISTORII? *Drag X/S PRO*

122919
2396
242
00:08:46
28.08.2021

UWAGA Filmy przeznaczone tylko dla osób powyżej 18 roku życia. Recenzje należy traktować edukacyjne bądź jako poradnik dla pełnoletnich osób. Nie biorę odpowiedzialności za wykorzystywanie moich materiałów niezgodnie z ich przeznaczeniem. Wszystkie produkty przedstawione na moim kanale zostały dopuszczone do posiadania na terenie UNII EUROPEJSKIEJ.

VOOPOO DRAG MAX MEGA ZESTAW

23855
785
52
00:12:18
15.10.2020

CZYTAJ OPIS MAJ FREND ;D - 🤍 ►SOCIAL MEDIA: 1.INSTA: 🤍 2.TRANSMISJE NA ŻYWO: 🤍 3.FB ROLESA: 🤍 4.SNAPCHAT: 🤍 5.TIKTOK: 🤍 ►WSPARCIE FINANSOWE: 1.PATRONITE: 🤍 2.DONATE: 🤍 3.OLX: 🤍 4.MÓJ VAPE SHOP: 🤍 5.SKLEP Z GADŻETAMI: 🤍 ►DLA WIDZÓW: 1.AWATAR FRENDÓW: 🤍 2.BANER FRENDÓW: 🤍 3.DISCORD "FRRS" 🤍 4.TWOJA FOTKA PRZED INTREM: 🤍 5.GRUPA DLA WIDZÓW: 🤍 6.GRUPA STEAM: 🤍 7.HEEZY: 🤍

Drag 3

4735
110
5
00:00:16
14.09.2022

VooPoo Drag 3 Vape Pod Mod Starter Kit Unboxed

6394
177
0
00:00:31
24.02.2021

VooPoo introduces the VooPoo Drag 3 Starter Kit, a new redesigned vape mod with a brand new TPP Pod Tank. This device features a 177W maximum output, 5.5ml e-liquid capacity and dual 18650 battery port. Internally the new GENE.FAN 2.0 chip-set has a 5 to 177W power output, 0.1 to 3.0 ohm resistance, 6.4 to 8.4V output, and 0.0001 firing speed. The Drag 3 now features a Smart Mode, allowing the device to auto detect optimal power output for the installed atomizer and allows the user to select from three preset levels. VooPoo has retained the slide to open battery access door that houses two 18650 batteries (sold separately) as well as the three button control scheme with an enlarged firing button and two adjustment buttons. Drag 3 box mod has a 1.08 Inch TFT color display that shows output power, atomizer resistance, puff counter, voltage, seconds timer and dual battery life indicator! Shop Today: 🤍

Voopoo Drag s

14350
278
2
00:00:18
23.10.2022

Drag nano 2 || unboxing drag nano 2 hookah

58311
2462
20
00:00:35
12.06.2022

Drag nano 2 || unboxing drag nano 2 hookah Hookah Drag nano 2 Unboxing Pen hookah Unboxing drag nano 2 Unboxing drag nano 2 pen hookah Cheapest Pen hookah ever seen The most powerful hookah #pen_hookah #Drag_nano_2 #compo_tech

Voopoo Drag 3 Cloudcheck

61627
1074
62
00:00:47
10.04.2021

Testing the vapor production of my VOOPOO Drag 3 with my OXVA atomizer using VAPEMIX WIRE

#DRAG4 by Voopoo tech

134518
4018
30
00:01:01
09.12.2022

VooPoo DRAG 3 TPP UNBOXİNG ASMR

580
23
0
00:01:00
03.07.2022

Eagle Black Tpp-x

Voopoo Drag 3 TPP-X Kit Unboxing and Test

27908
282
32
00:05:43
08.04.2022

(please support my channel 🙂) 🤍 Instagram: 🤍 Music: 🤍 The Drag 3 TPP-X Kit is an upgraded, premium version of Voopoo's widely popular Drag 3 Kit. In keeping with the previous generation, the device is made of premium leather and metal materials, now with a luxury etched designs including the special eagle pattern and ergonomic ribbed grip. The device is powered by 2x 18650 batteries (not included) and can fire up to 177W and has upgraded 5V/2A USB Type-C fast charging, allowing you to charge 50% faster than standard USB. Like its predecessor, the kit is powered by the GENE.FAN 2.0 chipset, modes available include; Smart Mode: This mode will automatically select the recommended settings for the coil you have used in the tank attached to the device. TC Mode: For use with temperature control. RBA Mode: For advanced users and those who want total control over all of the power settings. Super Mode: This mode is activated when you reach 80W in RBA mode and has a maximum power of 177W The Kit is equipped with the new TPP-X Pod Tank which is made of stainless steel and food-grade PCTG. Featuring an easy sliding top filling and an innovative 360 airflow system for more precise airflow, it is designed to be versatile which makes the tank suitable for both MTL (mouth-to-lung) and DTL (direct-to-lung) style vaping. Designed to give a higher volume of vapour and better leakage prevention (thanks to the condensation collection well), the tank is compatible with 2 types of coils: TPP & PNP, giving you more variety to ensure you always get the perfect vaping experience. The 510 connection on the base means you can use it with any compatible device, it will also accept all TPP, TPP-X and PNP pods. Protection: Overtime Protection Short-Circuit Protection Overcharge Protection Output Over-Current Protection Over Discharge Protection Over-Temperature Protection Balance Charging Battery Reverse Protection Included in the box: 1x TPP-X POD TANK (2ml) 1x TPP-DM2 (0.2 ohm) 1x TPP-DM3 (0.15 ohm) 1x Type-C Cable 1x User Manual #voopoodragvape #voopoodrag #vapereview #bestvape #voopoodragx #dragx #rta #podmod #ecigarette #vapetutorial #drag3leaking #drags #dragx #vapev4

TYPOWE SYTUACJE VAPERÓW

1303111
62009
9364
00:04:02
20.06.2019

🤍 - MOD UŻYTY W FILMIE TYPOWY DRES POWRACA I ZOSTAJE TYPOWYM VAPEREM! ZOSTAW LAPKE W GORĘ I SUBSKRYBUJ NASZ KANAŁ! 💪 🤍 ► SUBSKRYBUJ NASZ KANAŁ! 🔥 NOWE MEGA LIMITOWANE KOSZULKI!!! 🔥 🎽 🤍 🎽 👕 🤍 MUZYKA: BENSOUND.COM

#SHORTS | Vape Drag 3

1134
37
0
00:00:16
11.08.2021

#SHORTS | Vape Drag 3 #vapedrag3 #vape #coilmaster #rbkcoilmaster

Unboxing Video: Voopoo TPP X Pod Tank

11621
361
7
00:00:53
22.05.2022

Click the below link for more information: shorturl.at/fBX03 Voopoo TPP X Pod Tank Atomizer 5.5ml. Features: Large 5.5ml capacity Simpler and cleaner way of filling oil Convenient magnetic design Unprecedented TPP flavor Compatible with all TPP coils

Drag e60 #unboxing

125106
00:00:36
09.12.2022

Drag 3 tpp-x kit

2930
64
2
00:00:45
30.05.2022

new device, does not detect any coil

Voopoo Drag 3

116
0
0
00:00:29
20.03.2022

Sourcemore Voopoo Drag E60🗿

1103
30
1
00:00:21
06.12.2022

I love the VooPoo Drag 4

2536
111
4
00:00:36
12.01.2023

Follow the FV Vape Show for more of the best irreverent vaping content. = Support The Show = Show some love to our audio partners Røde Microphones: 🤍 Join our YouTube Memberships: 🤍 Pete’s Special Amazon Gift: 🤍 = Gear We Use In Our Videos = Podcast Mics: 🤍 Røde mixing desk: 🤍 Mic Stands: 🤍 Headphones: 🤍 Main Camera: 🤍 Lens: 🤍 Second Camera: 🤍 = See more of what we do: = 🎙 The Full Podcast: 🤍 = Follow Us = 📷 🤍 📹 🤍 📺 🤍 = Music Library = Artlist Get 2 Months Free: 🤍 = Affiliate Links Notice = Some of these links are affiliate links, which means at no extra cost to you, we will make a small commission if you click them and make a purchase. 🚩 If you're a YouTuber, you have to check out TubeBuddy. It's an amazing tool! 🤍

VOOOPOO DRAG 3 😍🎁#voopoodrag3 #voopoo #voopoodrag #fyp #jarabacoa #manabao #shorts #hookah

127
0
00:00:35
13.10.2022

VOOOPOO DRAG 3 😍🎁#voopoodrag3 #voopoo #voopoodrag #fyp #jarabacoa #manabao #shorts #hookah #compo_tech Follow me on Instagram :- 🤍 Thanks for watching....🙏🙏

VooPoo - DRAG 2 *KUP SE DRAGA* 🤯🤔🤩

53166
1297
68
00:07:00
30.01.2019

SAM KANAŁ I FILMY PRZEZNACZONE SĄ TYLKO DLA OSÓB PEŁNOLETNICH! Na kanale udzielamy jedynie informacji na temat elektronicznych inhalatorów oraz o ich realnym wpływie na zdrowie.

Voopoo RTA pod, for Drag X & Drag S | BestVapeGears

830016
22230
145
00:00:49
14.07.2020

VOOPOO RTA Pod is the rebuildable tank atomizer version of the PNP Pod Tank. The difference with the latter is that VOOPOO RTA Pod does not have a 510 base, but there is a build deck of regular RTA inside. The VOOPOO RTA Pod has a diameter of 26mm and a capacity of 2ml. It is filling liquid through the bottom of the pod. VOOPOO RTA Pod adopts the RBA deck is a two-post build deck that can be used to hold a single coil, mounting the coil leads within the open terminals. You can install the RTA Pod on the VOOPOO PNP Pod Tank Base and switch it to a 510 thread RTA Tank. The VOOPOO RTA Pod is suitable for the VOOPOO Drag X / Drag S Pod Mod Kit. Through the pod's internal dual air intake and infinite airflow system, the airflow is ventilated around the internal single coil structure to produce a dense and delicious vapor cloud. Follow us on social media for the latest updates: Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Pinterest: 🤍

Назад
Что ищут прямо сейчас на
DRAG 3 recenzja 美瑛 кэдиан флешка Bgmi live facecam секреты cyberpunk турция карты деньги боссов Hoi4 San Andreas самый легкий способ победить фортнайт видеоурок Значение и состав пищи 두발 oker ok2home Abdljalil asiro выбивает автомат при включении света คนนิรนาม iran special force icloud Iphone 5S юрий галицкий Ольга Баделько ochrona przyrody