Mi band 5 recenzja pl

Mi band 5 recenzja pl смотреть последние обновления за сегодня на .

JEDYNY WYBÓR! 🔥 | Test, recenzja Xiaomi Mi Band 5 - najlepsza opaska inteligentna?

273498
4090
473
00:08:40
15.07.2020

Nieustające pasmo sukcesów Mi Bandów od Xiaomi trwa w najlepsze. Jaki jest Mi Band 5? ➡️ Mi Band 5 pojawi się tutaj: 🤍 ⬅️ ➡️ Więcej filmów o nowościach? Subskrybuj nas: 🤍 ⬅️ Xiaomi prezentuje kolejną wersję swojej opaski treningowej – Mi Band 5. Czy to smartband na piątkę, może nawet z plusem? Jak wypada w porównaniu do Mi Band 4? Jakie nowe funkcje znalazły się w tym akcesorium wearable? Temat przybliży nam Konrad „Kondzio42” Mihułka. = ♦ Przedsprzedaż gier: 🤍 ♦ Grupa na Facebooku: 🤍 ♦ WWW: 🤍 ♦ Facebook: 🤍 ♦ Instagram: 🤍 ♦ Twitter: 🤍 Prócz jedenastu trybów treningowych Xiaomi Mi Band 5 posiada także pulsoksymetr. Dzięki niemu możliwe jest monitorowanie nasycenia krwi tlenem. A co za tym idzie – sprawdzenie, czy się nie przećwiczyliśmy lub czy nie jest wymagana konsultacja z lekarzem. Użytkowniczki mogą natomiast przy pomocy opaski śledzić swój cykl menstruacyjny. Jest tu również PAI, czyli Personal Activity Intelligence. Funkcja ta pomoże tak układać plan aktywności, by nie zaszkodzić swojemu zdrowiu. Wszystkie wyniki i informacje wyświetlane są na AMOLED-owym ekranie o przekątnej 1,1 cala i rozdzielczości 120x240p. Co jeszcze ma do zaoferowania Xiaomi Mi Band 5? Czy przesiadka z „czwórki” na „piątkę” niesie ze sobą zauważalne różnice? Jak Kondzio oceni nową opaskę? Dowiecie się z tego filmu. #xiaomi #miband5 #recenzja

Xiaomi Mi Band 5 | RECENZJA

108944
4830
1456
00:07:47
17.07.2020

➡️ Mi Band 4 (za chwilę także 5): 🤍 ➡️ Inne opaski/ bystre zegarki: 🤍 ➡️ Sprawdzone akcesoria GC: 🤍 10% rabatu dla widzów na akcesoria ze strony Green Cell: KOD: NIEANTYFAN10* *Obowiązuje przy zakupie hubów USB-C, kabli Power Stream oraz ładowarek 3 i 5-portowych. 📱 Smartfony: 🤍 💻 Laptopy i tablety: 🤍 🖥 Komputery stacjonarne: 🤍 Zwycięzcą konkursu na Mi Band 5 zostaje Magdalena Blencka. Z całego serducha gratulujemy! Proszę o zgłoszenie się na maila: nieantyfan🤍gmail.com wraz z danymi do wysyłki. Jeszcze w tym miesiącu nowy konkurs z jeszcze większą ilością nagród. Do zobaczenia! Kontakt: kontakt🤍nieantyfan.com Web: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Facebook: 🤍 Muzyka: 🤍 🤍 Partnerem kanału jest sklep x-kom. Partner nie miał wpływu na treść merytoryczną tego materiału. Podane linki są afiliacyjne. Klikając w nie wspierasz moją twórczość na YouTube. + dla Ciebie za czytanie opisów do końca :) #Xiaomi #MiBand5 #RECENZJA Cya!

Mi Band 5: Warto kupić? | Recenzja

35058
1338
241
00:08:50
13.07.2020

Czas na test, recenzje Xiaomi Mi Band 5 - warto kupić? Kup w promocji Mi Band 5🔥▶️ 🤍 👊 SUBSKRYBUJ ► 🤍 ORAZ KLIKNIJ 🔔 👀 ZERKNIJ NA MÓJ INSTAGRAM ► 🤍 🔴 TIKTOK ► 🤍 🔵 FACEBOOK ► 🤍 🍎 SADOWNICY ► 🤍 💎 WSPIERAJ MÓJ KANAŁ I BĄDŹ W LEPSZYM KONTAKCIE ► 🤍 ⭐️ TWITTER ► 🤍 KUP NAJTANIEJ PRODUKTY APPLE W SPRAWDZONYCH SKLEPACH 🔥: ✅ MEDIAMARKT: 🤍 ✅ MEDIAEXPERT: 🤍 ✅ OLEOLE: 🤍 ✅ RTVEUROAGD: 🤍 ▶️ W DZISIEJSZYM FILMIE RECENZJA, TEST Mi Band 5, warto kupić Mi Band 5?, opinia mi band 5, 💡 MINIATURKI DO MOICH FILMÓW PRZYGOTOWYWUJE BERARTS (🤍 💻 NA CZYM PRACUJE I Z CZEGO KORZYSTAM: ❗️ OPROGRAMOWANIE: FINAL CUT PRO X/MOTION 5 + PLUGINS/TEMPLATES 🤍 (Original Home of Apple Motion Templates and FCPX Plugins) ❗️ SPRZĘT: 🎙 Mikrofony RODE (Podcaster I VideoMicPro+): 🤍 🛋 Fotel AKRACING ProX: 🤍 🎥 SONY A6300: 🤍 🖥 iMac 5K: 🤍 💳 Karta Curve: 🤍 ↘️ Żadna firma, ani nikt inny nie wpływał na moją ocenę, opinię czy komentarze zawarte w filmie. Dzięki linkom umieszczonym w opisie tego filmu mogę czasami otrzymać prowizję za kliknięcie lub dokonanie zakupu. Dzięki temu mogę zachować swobodę przy tworzeniu materiałów, bez uszczerbku dla bezstronności.

Xiaomi Mi Band 5 - Szczegółowa recenzja najnowszej opaski sportowej

88839
1028
106
00:10:09
08.11.2020

Xiaomi Mi Band 5 na Ceneo: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Koszulki i kubki TechTest: 🤍 Strona Tanie zakupy w Chinach: 🤍 Grupa Tanie zakupy w Chinach: 🤍 0:00 - Wstęp 0:29 - Co w pudełku? 0:42 - Chińska dystrybucja a język polski 1:33 - Opis, specyfikacja i porównania do poprzednika 2:15 - Czas działania na jednym ładowaniu 2:59 - Wodoodporność 3:06 - Interfejs opaski i jej funkcjonalności 7:06 - Aplikacja MiFit 9:10 - Podsumowanie #TechTest #Xiaomi #MiBand5

XIAOMI MI BAND 5 - czy warto wymieniać z Mi Band 4

237141
6105
563
00:13:32
04.07.2020

Xiaomi Mi Band 5 to najnowsza opaska sportowa, która jest następczynią jednego z najpopularniejszych gadżetów fitnessowych świata. Mi Band 5 właśnie do nas dotarł, a oto pierwsze wrażenia i najważniejsze zmiany względem Mi Banda 4. Xiaomi Mi Band kupisz na Allegro: 🧡 Xiaomi Mi Band 5 (wysyłka z Polski): 🤍 🧡 Xiaomi Mi Band 4 (wysyłka z Polski): 🤍 ➡️ Czytaj więcej: 🤍 ➡️ Subskrybuj nasz kanał: 🤍 #XiaomiMiBand5 #MiBand5 #MiBand 📱 Technologiczna grupa wsparcia na FB: 🤍 🎥 Zdjęcia: Marcin Połowianiuk 🖥 Montaż, postproces: Marcin Połowianiuk

Xiaomi Mi Band 5 - recenzja najbardziej wyczekiwanej opaski ostatnich tygodni.

5864
74
11
00:18:03
06.08.2020

Kod rabatowy - BG950706 z tym kodem cena Mi Band 5 to tylko $23.99 Mi band 5 - 🤍 Mi Band 5 to najnowsza propozycja opaski sportowej od Xiaomi. Jakie posiada funkcje, co się zmieniło w porównaniu do poprzedniej wersji oraz czy warto zamienić Mi Band 4 na Mi Band 5 ? tego dowiecie się z dzisiejszej recenzji. Zobacz też inne opaski w atrakcyjnych cenach - 🤍 Aktualne ceny Xiaomi Mi Band 5 - 🤍

Opaska Xiaomi Mi Band 5 - Recenzja + KONKURS

73793
3388
1852
00:11:51
02.07.2020

Recenzja opaski Xiaomi Mi Band 5 i porównanie do poprzedniej wersji Mi Band 4. Do kupienia Tutaj⬇️ 🚀JEST KUPON - 25$👉 🤍 Aukcje AliExpress: Mi Band 5👉 🤍 Mi Band 5👉 🤍 Mi Band 4👉 🤍 Konkurs: Dwie nagrody do wygrania - Opaski Xiaomi Mi Band 5 Aby wziąć udział w konkursie: 1. Zasubskrybuj kanał Bartek Bojar, 2. Napisz komentarz pod filmem dlaczego to właśnie Ty masz otrzymać nową opaskę, 3. Obserwuj mnie na Instagramie👉 🤍 Wyniki konkursu zostaną opublikowane jako Story na IG: Bartek Bojar. Pierwszy zwycięzca zostanie wybrany 02.07.2020 Drugi zwycięzca zostanie wybrany 07.07.2020 Powodzenia! ╔════════ SOCIAL MEDIA════════ ╠ 👍 FACEBOOK FanPage👉 🤍 ╠ 👍 Grupa FaceBook👉 🤍 ╠ 📸 INSTAGRAM👉 🤍 ╚═════════════════════════ ✉Kontakt / współpraca👉 kontakt.bartek.bojar🤍gmail.com

Xiaomi Mi Band 5: Twoja kolejna smart opaska? Xiaomi Mi Band 5, Mi Band 4

710846
17592
894
00:10:09
01.07.2020

O ile lepszy jest Mi Band 5 od Mi Band 4? Moje sociale: insta: 🤍 Twitter: 🤍 FB: 🤍 Chińska wersja Mi Band 5 w Trading Shenzhen: 🤍 Chińska wersja Mi Band 4 w Trading Shenzhen: 🤍 Globalna wersja Mi Band 5 w mi-sklep: 🤍

Xiaomi Mi Band 5 vs Mi Band 6 - czy warto zmieniać?

18368
324
47
00:06:21
08.05.2021

#miband6 #miband5 #xiaomi

Xiaomi MI Band 5 - tę opaskę będziesz chciał mieć

83405
725
133
00:06:04
15.08.2020

► Więcej o Xiami Mi Band 5: 🤍 ► Subskrybuj: 🤍 Produkty zaprezentowane w filmie: 🤍

Xiaomi Mi Band 5 - opinia po tygodniu użytkowania

49201
833
143
00:08:57
29.07.2020

Testujemy opaskę Xiaomi Mi Band 5 Nie chcesz przegapić nowych materiałów? Subskrybuj - kliknij ► 🤍 Znajdziesz nas również na: WWW ► 🤍 FACEBOOK ► 🤍 TWITTER ► 🤍 #miBAND5 #miBAND5opinia #XiaomiMIband5

XIAOMI MI BAND 5 - RECENZJA

24276
271
32
00:27:13
04.09.2020

Link do zakupu: 🤍 (aliexpress): 🤍 0:00 - Wstęp 2:24 - Opakowanie i zawartość 5:09 - Prezentacja Mi Band 5 6:40 - Funkcje opaski (Menu) 14:28 - Aplikacja Mi Fit 24:06 - Podsumowanie Facebook: 🤍 Instagram: 🤍

Recenzja Xiaomi Mi Band 5 i porównanie z Xiaomi Mi Band 4 - test Tabletowo.pl

7296
165
41
00:11:05
28.09.2020

Zapraszamy na test Xiaomi Mi Band 5, czyli najbardziej wyczekiwanej inteligentnej opaski. Jakie ma funkcje? Jak sprawdza się w codziennym użytkowaniu? Jak wypada w porównaniu do Xiaomi Mi Band 4? O tym dowiecie się z tego filmu! Więcej recenzji i ciekawych informacji na temat smartfonów, tabletów i innych urządzeń elektronicznych znajdziecie na naszej stronie: 🤍 Recenzje smartfonów: 🤍 Porównania smartfonów: 🤍 Co kupić?: 🤍 Newsy: 🤍 Felietony: 🤍 Promocje: 🤍 Zapraszamy również do subskrybowania i do obserwowania nas na pozostałych portalach społecznościowych: FB: 🤍 Twitter: 🤍 YT: 🤍 Nasz drugi portal: 🤍 Vlogowy kanał naszej Kasi: 🤍 Muzyka: Lvne - Tribes Music provided by Vlog No Copyright Music. Video Link: 🤍

Xiaomi Mi Band 5 – rozpakowanie, konfiguracja, pierwsze wrażenia ⌚️🤩

272008
2183
335
00:05:50
07.07.2020

Cześć! Zapraszam na rozpakowanie Xiaomi Mi Band 5, najnowszej opaski chińskiego producenta. W tym filmie zrobimy unboxing i zobaczymy co umieszczono w opakowaniu, oprócz samego urządzenia. Poza tym włączymy Mi Band 5, przejdziemy przez konfigurację i łączenie z aplikacją Mi Fit, przyjrzymy się podstawowym funkcjom oraz zrobimy wstępne porównanie z Xiaomi Mi Band 4. Miłego oglądania! 😊 Aktualna cena: 🤍 W filmie widoczna jest opaska w wersji Global (europejska dystrybucja), taka, jak będzie sprzedawana w Polsce. W tym momencie nie ma w niej języka polskiego, zostanie dodany w aktualizacji, prawdopodobnie po 15 lipca. Niestety w Polsce nie będzie najprawdopodobniej dostępne NFC, jeśli jednak to się zmieni, również taką wersję przetestuję. A, no i pojawi się porównanie wersji Global z wersją Chińską (tańszą, zazwyczaj dostępną na Aliexpress) no i z Mi Band 4 🤓 Więcej na 🤍 Facebook 🤍 Twitter 🤍 Instagram 🤍 Może zasubskrybujesz? ;) 🤍 Grafika wykonana przez Szymona: 🤍 Wybaczcie proszę wymowę nazwy opaski. W pośpiechu mówiłem bEnd zamiast bAnd. Zorientowałem się już po zmontowaniu :( Song: LAKEY INSPIRED - By The Pool Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution-ShareAlike 3.0 Unported Video Link: 🤍

XIAOMI MI BAND 5 | Najlepsza opaska sportowa? 🤸‍♂️ | RECENZJA

12937
186
62
00:06:38
14.10.2020

Cześć! W dzisiejszym odcinku poznacie Mi Band 5, czyli następcę najbardziej popularnej opaski na świecie - MI Band 4. W stosunku do poprzednika zmiany nie są rewolucyjne, ale i tak jest na plus! Opaska działa trochę krócej, ale ma większy ekran, łatwiej się ją ładuje, ma więcej trybów sportowych i dokładniej mierzy nasze funkcje życiowe. Niestety niezbyt dobrze radzi sobie z pomiarem drzemek - ale może poprawi to aktualizacja. Też chcesz mieć taką opaskę? 👉 Sprawdź cenę: 🤍 #XIAOMI #MIBAND5 #RECENZJA

Xiaomi Mi Band 5 - RECENZJA - CZY WARTO CZEKAĆ NA MIBAND 6?

5600
140
35
00:10:22
06.09.2020

Podstawą do stworzenia tego materiału były moje doświadczenia i wrażenia z użytkowania smartbanda Xiaomi Mi Band 5. Z filmem trochę się spóźniłem i wyszła z tego recenzja długoterminowa. Opaska jest możliwa do kupienia już od 11 czerwca 2020 roku. W materiale zawarłem testy, trochę specyfikacji i sporo moich spostrzeżeń jakie miałem odnośnie piątej rewizji smartbanda Chińskiego producenta. Niektóre aspekty również porównuję z poprzednią wersją słynnej już opaski. Czy warto może jednak zaczekać na nową rewizję opaski, Mi banda 6? A jeśli już widziałeś materiał i Ci się spodobał to zapraszam do zostawienia subskrypcji, oceny oraz wchodzenia w konwersacje w komentarzach. Sprawdź ceny! 💰 Xiaomi MiBand 5: 🤍 💰 Xiaomi MiBand 4: 🤍 ►▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✅ Discord: 🤍 ✅ Grupa: 🤍 ✅ Twitter: 🤍 ✅ Instagram: 🤍 ✅ Fanpage: 🤍 ✉ email kontaktowy znajdziesz w opisie kanału ►▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #xiaomi #miband5 #recenzja 00:00 - Wstęp 00:18 - Intro 00:30 - Unboxing 00:42 - Ładowanie magnetyczne 01:21 - Akumulator 01:44 - Czasy ładowania i rozładowania 02:43 - Ekran 03:15 - Czujniki 03:33 - Monitorowanie snu 04:33 - drzemka 04:56 - Komfort korzystania 05:35 - Skomlenie o suby 05:46 - Łączenie z opaską 06:13 - Tapety 06:31 - Skróty 07:11 - Brakująca funkcja 07:42 - PAI 08:05 - Stres 08:31 - Menu główne 08:59 - Monitorowanie aktywności 09:46 - Podsumowanie

XIAOMI MI BAND 6 - PIERWSZE WRAŻENIA ORAZ PORÓWNANIE DO MI BAND 5 / AMAZFIT BAND 5

4197
42
17
00:05:00
17.04.2021

Xiaomi Mi Smart Band 6 otrzymuje nieco powiększony ekran o przekątnej 1,56 cala, wykonany w technologii AMOLED. Ekran zajmuję teraz niemal całą powierzchnię pastylki. Nowością jest pulsoksymetr (SpO2) oraz pomiar jakości oddechu podczas snu. Nie zabrakło także obsługi 30 dyscyplin sportowych i automatycznego wykrywania 6 rodzajów aktywności. Do tego mamy standardowe funkcje, znane z poprzednich modeli. 👉ZASUBSKSRYBUJ, aby być na bieżąco👉 🤍 👉Gdzie kupione oraz Recenzja Mi Band 6: 🤍 👉Bezpośredni link do Aliexpress: 🤍 👉Recenzja Mi Band 5: 🤍 👉Amazfit Band 5: 🤍 #xiaomi #miband #aliexpress

Smartband Xiaomi Mi Band 5 Czarny. Recenzja i Unboxing :)

1916
11
0
00:12:40
15.02.2021

Witam wszystkich, serdecznie zapraszam do oglądania. Polecam każdemu zakup tego sprzętu :) Strona gdzie dokonano zakupów: morele.net 🤍 Utwór muzyczny w tle: 🤍 ★ Zostaw ŁAPKĘ W GÓRĘ, SUBA i dzwoneczek 🔔 żeby być na bieżąco! ►WSPIERAJ I DOŁĄCZ do Argonautów Nevcia: ►INSTAGRAM - 🤍 ►GRUPA FB - 🤍 ►FB NEVCIA - 🤍

Xiaomi Mi Band 5 vs Mi Band 4 - Czy warto WYMIENIĆ? - Mi Band 5 Recenzja i Porównanie - Mobileo [PL]

31242
716
90
00:06:24
12.08.2020

Hitem sprzedażowym okazał się Xiaomi Mi Band 4. Czy Mi Band 5 pójdzie jego śladami? W dzisiejszym odcinku recenzja Mi Band 5 i porównanie: Mi Band 5 vs Mi Band 4, lub jak kto woli: Mi Band 4 vs Mi Band 5. Czy warto wymieniać starszą generację na nową? Zapraszam na odcinek, Bartek Kułakowski / Mobileo PL. ▲ Ceny: Mi Band 4: 119 zł Mi Band 5: 179 zł (na dzień publikacji) Na skróty: 00:00 Wstęp 0:27 Ekran i wykonanie 1:30 Opaski i ładowanie 2:07 Odporność i system 5:21 Bateria 5:53 Podsumowanie ▲ Facebook: 🤍 📸Instagram : 🤍 ▲Bądź na bieżąco: 🤍 ▲OKAZYJNE CENY na smartfony znajdziesz na mojej GRUPIE na FACEBOOKU: Technologiczni Geekowie ▲Mobileo PL: 🤍 #Xiaomi #MiBand5 #recenzja _ ● Snapchat: bklak ● Współpraca : biznes🤍mobileo.net ● Muzyka: epidemicsound.com Play jest partnerem kanału. Partner nie ma wpływu na merytorykę testu.

PREZENT IDEALNY - Recenzja Xiaomi Mi band 5

722
23
10
00:16:45
11.12.2020

Dziś polecajka i słów kilka na temat opaski Mi Band 5 od Xiaomi. Mam ją prawie pół roku i praktycznie codziennie jest na moim ręku :) Jeśli się zastanawiasz obejrzyj film :) Link do sprzedawcy allegro gdzie kupiłam swoją opaskę (niestety nie ma już zestawu z słuchawkami) 🤍 Link do aukcji ze słuchawkami 🤍 Link do Playlisty z VLOGMAS 2020 🤍

Xiaomi Mi Band 5 po 3 miesiącach - nadal warto? | Podsumowanie

21371
422
131
00:08:22
21.11.2020

Film jest krótkim podsumowaniem przygód z Mi Band 5. Nie jest to recenzja :) Opaska nie dokonała samo-aktualizacji w tych nowych wersach? Nadal nie masz języka polskiego? Sprawdź, czy u Ciebie poniższy sposób również zadziała. U mnie zadział. W 10 prostych krokach 1. Nie usuwaj pary mi banda 5, 2. Usuń aktualną aplikację MiFit, 3. Pobierz aplikację MiFit w wersji 4.4 - 🤍 4. Ustaw język telefonu na angielski, 5. Zainstaluj wcześniej pobranego MiFit w wersji 4.4, 6. Odpal nową apkę i się w niej zaloguj, 7. Po chwili powinna wskoczyć automatyczna aktualizacja wcześniejszego softu (downgrade), 8. Przechodzisz w profil i wybierasz mi banda 5, 9. Wybierasz język i przestawiasz na "zgodny z językiem telefonu" i klikasz zapisz, 10. Usuwasz aplikację (nie parę), zmieniasz język telefonu na polski oraz pobierasz apkę MiFit ze sklepu play (najnowszą) - włączasz, logujesz się, system się znowu zaktualizuje (update do najnowszej), Brawo! Masz język polski :) ✨ Instagram kanału: 🤍 👍 Fanpage na fb: 🤍 👥 Grupa na fb: 🤍 📧 E-mail: unax90🤍gmail.com 🎵 Muzyka: ➡️ Bad Snacks - A Caring Friend ➡️ Aby wesprzeć moje działanie na YT ZASUBSKRYBUJ mnie. Jeżeli Ci się nie podoba to nie zostawiaj suba, ale napisz co można poprawić. Będę wdzięczny 🙂 ‼️ Niektóre linki są linkami afiliacyjnymi. Was to nic nie kosztuje, a mi daje szansę na dalszy rozwój kanału.‼️ Animacja subskrypcji oraz social media, wykonana została na podstawie poradnika z kanału „Skyline Motions”: ➡️🤍 ➡️🤍 Spis treści: 0:00 | Wstęp, 0:38 | Wygląd, budowa, pasek, ekran, 1:18 | Bateria, ładowanie, 2:22 | Rewolucja? Nie. 3:18 | Największy plus MB5, 3:58 | Treningi, 4:24 | Inne funkcje, 5:15 | Tarcze, 5:27 | Największy minus MB5, 5:53 | Dla kogo MB5? Chińska wersja, 6:40 | Podsumowanie, do czego się nada, do czego nie, #MiBand5 #Xiaomi

Mi Band 5 - RECENZJA [PL]

42
4
1
00:08:53
30.10.2020

Nieprofesjonalna recenzja po 2 tygodniach używania opaski sportowej Mi Band 5. Zapraszam do oglądania :)

Xiaomi Mi Band 6 ⌚ Recenzja | Nie warto przechodzić z Mi Band 5 ? + KONKURS

24015
547
296
00:08:42
25.04.2021

UWAGA! ➡️Przygotowałem katalog (excel) z najlepszymi promocjami Aliexpress 11.11 - 🤍 Jak możesz to udostępnij arkusz dalej 💪 Mi Band 6 z Tradingshenzen 👉 🤍 Smartfony w dobrych cenach z Tradingshenzen OnePlus 9 👉 🤍 OnePlus 9 Pro 👉 🤍 Redmi K40 Pro 👉 🤍 Mi Band 6 Aliexpress👉🤍 Mi Band 6 na Allegro 👉 🤍 Jeżeli materiał Ci się spodobał będzie mi miło jak dasz kciuka w górę 👍 i udostępnisz go znajomym 👉 Aby być na bieżąco zapraszam do SUBSKRYBCJI!👉 🤍 ␚ ❯ WSPÓŁPRACA/cooperation: areeeQ🤍gmail.com ►INSTAGRAM - 🤍 Mi Band 6 dostaje 🤍Martyna An Odezwij się do mnie na email po szczegóły. ➡️ Grupa CHIŃSKIE PROMOCJE FACEBOOK możecie wstawiać ciekawe promocje: 🤍CHINSKIEPROMOCJE.pl ✔Zobacz inne moje filmy✔ Xiaomi Mi 11 - 🤍 Moto E7 PLUS - 🤍 Samsung Galaxy Watch 3 - 🤍 ​​​Samsung Galaxy S21 - 🤍 Xiaomi Mi TV Stick vs Mi Box S - 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Track: Egzod, Maestro Chives, Neoni - Royalty [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Free Download / Stream: 🤍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ►Niektóre linki do produktów z moich recenzji i testów mogą być linkami affiliacyjnymi, Ciebie to nic nie kosztuje, a dzięki temu mam na rachunki :)

Mi Band 5 krótka recenzja

125
3
0
00:02:09
22.12.2020

Mi Band 5 to opaska monitorująca różne parametry. Producent Xiaomi. Muzyka: Front Music 🤍front-music.pl

Xiaomi Mi Band 7 vs Mi Band 6: POJEDYNEK

51186
1028
115
00:07:06
20.06.2022

Xiaomi Mi Band 7 to najnowsza opaska fitnesowa, ale czy oznacza, że jest najlepsza? Jak wypada na tle Xiaomi Mi Band 6 i czy warto się przesiadać? Więcej o Xiaomi Mi band 7 przeczytasz tutaj: 🤍 Xiaomi Mi Band 7 i Mi Band 6 kupisz na Allegro: 🧡 Xiaomi Mi Band 7 (wysyłka z Polski): 🤍 🧡 Xiaomi Mi Band 6: 🤍 Jakich sprzętów używam prywatnie? 📱 iPhone 13 Mini: 🤍 ⌚ Honor Band 6: 🤍 💻 Huawei MateBook X Pro: 🤍 🔈 Samsung HW-Q950T: 🤍 💊 iPad Air 2020: 🤍 🎧 Huawei FreeBuds Pro: 🤍 📺 Philips 65OLED865: 🤍 🎮 Xbox Series X: 🤍 🎮 PlayStation 5: Jeszcze brak na stanie w normalnej cenie :( 🎮 Nintendo Switch OLED: 🤍 🥽 Oculus Quest 2: h🤍 🤖 iRobot Roomba i7+: 🤍 🤖 iRobot Braava Jet m6: 🤍 PS. Soundbar i komputer mam w starszych, gorszych wersjach. Te powyższe będą podobne do moich, ale lepsze, więc je wstawiłem. ➡️ Subskrybuj nasz kanał: 🤍 #Xiaomi #miband6 #miband7 📱 Technologiczna grupa wsparcia na FB: 🤍 🎥 Zdjęcia: Marcin Połowianiuk 🖥 Montaż, postproces: Łukasz Kotkowski

Opaska sportowa AMAZFIT BAND 5 RECENZJA

1035
18
3
00:11:42
23.10.2022

Filmik recenzja opaski sporowej Amazfit band 5 , pokaże jak sparować z telefonem, jak pobrać aplikację Zepp, co jest w instrukcji i powiem swoją opiniję o smartwatch Amazfit band 5. Jak zescanować kod QR teledonem - 🤍 Współpraca - przydatnerzeczy94🤍gmail.com

CHIŃCZYCY PODRABIAJĄ SAMI SIEBIE mi band 5

3734
121
14
00:06:02
02.12.2020

akcesoria do telefonów za grosze 🤍 najlepsze akcesoria do komputera w dobrej cenie 🤍morele.net 🤍 Kup galaxy s21 NAJTANIEJ ceneo S21 🤍 S21 PLUS 🤍 S21 ULTRA 🤍 kupując w tych sklepach wspomagasz kanał tuba wystarczy kliknąć i kupić sobie coś fajnego morele.net 🤍 komputronik 🤍 mi-sklep.com 🤍 media expert 🤍 media markt 🤍 matrix media 🤍 mall.pl 🤍 neo24.pl 🤍 elektro.pl 🤍 aliexpress 🤍 Akces-markt.pl 🤍 nowy kanał kulinarny 🤍

Xiaomi Mi Band 6 vs Xiaomi Mi Band 5 | którą wybrać?

10199
272
29
00:07:52
11.05.2021

👍 Subskrybuj moreleTV ➡️ 🤍 🛒 Koszyk ➡️ 🤍 🛒 Mi Band 6: 🤍 🛒 Mi Band 5: 🤍 Xiaomi Mi Band 6 vs Xiaomi Mi Band 5 | którą wybrać? Xiaomi Mi Band 6 vs Mi Band 5 czyli zestawienie opasek od jednego z najpopularniejszych producentów. Mi Bandy w wykonaniu Xiaomi praktycznie zawsze w krótkim czasie po premierze stawały się bestsellerami w kategorii smart opasek. Nie inaczej sytuacja zapowiada się w przypadku najnowszego Mi Banda 6, choć na pierwszy rzut oka może się nam wydawać, że niewiele w tym modelu zmieniło się względem poprzednika. Nowa generacja otrzymała większy ekran zaopatrzony w smukłe ramki, mierzenie natlenienia krwi, czy też trzy razy więcej rodzajów aktywności fizycznej jakie może mierzyć. Czy takie zmiany mogą nas przekonać do zmiany poprzednich Mi Bandów na szóstą generację. Na to pytanie postaram się odpowiedzieć w tym filmie na przykładzie porównania Mi Banda 6 z Mi Bandem 5. 0:00 Wstęp 0:39 Jakość wykonania okazała się identyczna 1:39 Paski, ich kompatybilność oraz odporność na wodę 2:41 Czas pracy na tak samo dobrym poziomie 3:26 Mi Band 6 ma o 50% większy wyświetlacz 4:26 3x więcej rodzajów aktywności w Mi Band 6 5:06 Działanie, funkcje oraz aplikacja mobilna 6:42 Podsumowanie 👍 Facebook ➡️ 🤍 📸 Instagram ➡️ 🤍 🐦 Twitter ➡️ 🤍 🤪 TikTok ➡️ 🤍 💻 Grupa na Facebook'u ➡️ 🤍 📱 Aplikacja morele.net: Android ➡️ 🤍 iOS ➡️ 🤍 📨 Zapisz się na newsletter i bądź na bieżąco ➡️ 🤍 Obserwuj Bartka: 📹 YouTube ➡️ 🤍 👍 Facebook ➡️ 🤍 📷 Instagram ➡️ 🤍 - Cześć, miło Cię widzieć na kanale moreleTV! 👍 Konieczne zostaw suba, żeby nie przegapić najlepszych materiałów ➡️ 🤍 (z góry dzięki!) MoreleTV to kanał, na którym znajdziesz materiały z recenzjami sprzętu komputerowego (i szeroko pojętej elektroniki), testami, poradnikami, zestawami PC w różnych budżetach, premierami produktów etc. Dowiesz się tu: jaką klawiaturę mechaniczną wybrać, jak przyspieszyć swój komputer, albo jaki monitor będzie najlepszy do CS:GO lub do pracy. Mamy też specjalnie dla Ciebie szalone, geekowe projekty, od komputera za 30 000 PLN w Multipli, przez granie na silniku od pralki (tak, dobrze czytasz), zalewanie klawiatur membranowych, po chłodzenie procesora ciekłym azotem. A wszystko to w wykonaniu najlepszych twórców! Chcesz zobaczyć u nas konkretny materiał? Daj znać w komentarzach :) A może widzisz siebie w ekipie moreleTV? Koniecznie daj znać! Pozdrawiamy! PS. To jak z tym subem? Jest? ➡️ 🤍

Xiaomi Mi Band 7 już na moim nadgarstku. Warto kupić?

77886
1612
177
00:11:24
14.06.2022

Xiaomi Mi Band 7 to najnowsza odsłona opaski sportowej, która jest jednym z najpopularniejszych urządzeń ubieralnych na świecie. Nowa generacja nie wnosi do sprawdzonej formuły żadnych rewolucji, ale usprawnia naprawdę wiele elementów. Więcej o Xiaomi Mi band 7 przeczytasz tutaj: 🤍 Xiaomi Mi Band 7 i Mi Band 6 kupisz na Allegro: 🧡 Xiaomi Mi Band 7 (wysyłka z Polski): 🤍 🧡 Xiaomi Mi Band 6: 🤍 Jakich sprzętów używam prywatnie? 📱 iPhone 13 Mini: 🤍 ⌚ Honor Band 6: 🤍 💻 Huawei MateBook X Pro: 🤍 🔈 Samsung HW-Q950T: 🤍 💊 iPad Air 2020: 🤍 🎧 Huawei FreeBuds Pro: 🤍 📺 Philips 65OLED865: 🤍 🎮 Xbox Series X: 🤍 🎮 PlayStation 5: Jeszcze brak na stanie w normalnej cenie :( 🎮 Nintendo Switch OLED: 🤍 🥽 Oculus Quest 2: h🤍 🤖 iRobot Roomba i7+: 🤍 🤖 iRobot Braava Jet m6: 🤍 PS. Soundbar i komputer mam w starszych, gorszych wersjach. Te powyższe będą podobne do moich, ale lepsze, więc je wstawiłem. ➡️ Subskrybuj nasz kanał: 🤍 #Xiaomi #miband6 #miband7 📱 Technologiczna grupa wsparcia na FB: 🤍 🎥 Zdjęcia: Marcin Połowianiuk 🖥 Montaż, postproces: Marcin Połowianiuk

Recenzja Samsung Galaxy Fit2 - alternatywa dla Xiaomi Mi Band 5 | test Tabletowo.pl

24691
231
40
00:09:19
17.01.2021

Zapraszam na test opaski Samsung Galaxy Fit2! Czy to dobra alternatywa dla Xiaomi Mi Band 5? Czy warto ją kupić? Jakie ma wady i zalety? O wszystkim dowiecie się z tego wideo! 🤍 _ Zostaw łapkę w górę i komentarz! _ Więcej recenzji i ciekawych informacji na temat smartfonów, tabletów i innych urządzeń elektronicznych znajdziecie na naszej stronie: 🤍 Recenzje smartfonów: 🤍 Porównania smartfonów: 🤍 Co kupić?: 🤍 Newsy: 🤍 Felietony: 🤍 Promocje: 🤍 Zapraszamy również do subskrybowania i do obserwowania nas na pozostałych portalach społecznościowych: FB: 🤍 Intagram: 🤍 Twitter: 🤍 YT: 🤍 Nasza grupa na Facebooku: 🤍 Nasz drugi portal: 🤍 Vlogowy kanał naszej Kasi: 🤍 _ Ostatnie ciekawe filmy: Xiaomi Mi Band 5: 🤍 Oppo Watch: 🤍 POCO X3 NFC: 🤍 Samsung Galaxy Z Fold 2: 🤍 LG Wing: 🤍 Asus Zephyrus Duo: 🤍 Nokia 8.3 5G: 🤍 Song: MusicbyAden - Mondays Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons - Attribution-ShareAlike 3.0 Unported Video Link: 🤍

Mi Band 5 - Hardware

9187
514
30
00:05:53
01.11.2020

Link do kuponu od ŁowcyChin.pl: 🤍 sub: 🤍 wesprzyj mnie na: 🤍 Kolejny rok kolejny smartband od xiaomi, choć nowości tym razem za wiele nie ma, a te co są nie powalają, niemniej to wciąż jedna z najlepszych i najtańszych opasek. Zapraszam! #xiaomi #miband #smartband Obrażanie mnie lub bezpodstawne oskarżenia o jakiejkolwiek treści = ban Podobało się? Daj łapiszona w górę, motywuje mnie to do dalszej pracy. Dzięki! Zapraszam także do oglądania moich innych filmów. Ponadto znajdziecie mnie na facebooku gdzie będzie trochę więcej nowych informacji, także śmiało możecie "lajkować" albo i nie :) Wybór należy do Was Napisz do mnie: nrgeek00🤍gmail.com Fejsbuczek: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Płyta Kamikaze - Ostatni Raz: 🤍 Geekowskie koszulki: 🤍 Twitch: 🤍 Oficjalna grupa NRGeekowcy: 🤍 Witajcie na kanale NRGeek, znajdziecie tutaj recenzje, opisy sprzętu, pogadanki o latach przeszłych. Mój kontent jest nacelowany głównie na gry: retro, 2D, 3D, strzelanki, horror, przygodówki, fps. W zasadzie gram we wszystko co mi się podoba jak i co mi się nie podoba o czym możecie się dowiedzieć z serii w której omawiam najgorsze, najsłabsze i najgłupsze gry. Poza tym jestem ukierunkowany na fajne gry, nie tylko najnowsze, ale też stare gry które uwielbiam. Czego nie znajdziecie na kanale? Raczej nie ma co liczyć na minecraft, fortnite, league of legends, csgo czy dota, również gameplay nie jest moim ulubionym formatem, Zapraszam do subskrypcji i komentowania filmów które Wam się podobają lub nie - NRGeek

XIAOMI Mi Band 6 - szczera opinia o nowej opasce

238172
4318
467
00:13:26
20.04.2021

Xiaomi Mi Band 6 mamy już od kilku dni, więc czas na rozszerzoną opinię o tym gadżecie. Czy warto go kupić? Czy warto przesiąść się z Mi Band 5 lub 4? Xiaomi Mi Band 6 kupicie w dobrej cenie na Allegro: 🧡 Xiaomi Mi Band 6: 🤍 Jakich sprzętów używam prywatnie? 📱 Huawei P40 Pro: 🤍 ⌚ Huawei Watch GT2 Pro: 🤍 💻 Huawei MateBook X Pro: 🤍 🔈 Samsung HW-Q950T: 🤍 💊 iPad Air 2020: 🤍 🎧 LG Tone Free FN7: 🤍 📺 Philips 65PUS7805: 🤍 🎮 Xbox Series X: 🤍 🎮 PlayStation 5: Jeszcze brak na stanie w normalnej cenie :( 🎮 Nintendo Switch v2: 🤍 🥽 Oculus Quest 2: 🤍 🥽 PlayStation VR: Nie dam linka, bo są sporo gorsze od Oculusa :P 🤖 iRobot Roomba i7+: 🤍 🤖 iRobot Braava Jet m6: 🤍 PS. Telewizor, soundbar i komputer mam w starszych, gorszych wersjach. Te powyższe będą podobne do moich, ale lepsze, więc je wstawiłem. #Xiaomi #MiBand6 #XiaomiMiBand6 ➡️ Subskrybuj nasz kanał: 🤍 📱 Technologiczna grupa wsparcia na FB: 🤍 🎥 Zdjęcia: Dawid Kosiński / Marcin Połowianiuk 🖥 Montaż, postproces: Marcin Połowianiuk

Xiaomi Mi Band 5 - dane techniczne - RTV EURO AGD

121046
34
0
00:00:58
17.07.2020

Zobacz opaskę Xiaomi Mi Band 5 w RTV EURO AGD: 🤍 Obserwuj nas w social media: Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍 Subskrybuj nasz kanał na YouTube: 🤍 #RTV #AGD #RTVEUROAGD #OPASKA #XIAOMI

Opaska Xiaomi Mi Band 5 po rocznym użytkowaniu opis i recenzja

1218
120
0
00:21:08
12.06.2022

Bardzo dobra opaska od Xiaomi mi band 5 jak się sprawuje przez rok użytkownia

Xiaomi Mi Band 5 - Co wiemy? [PL]

15506
302
55
00:05:35
08.06.2020

W filmie omawiam informacje jakie przed premierą udało się zdobyć na temat najnowszego produktu Chińskiego producenta. Xiaomi Mi Band 5 to kolejna odsłona znanej i lubianej przez użytkowników fit opaski tego producenta. Póki co czekamy na premierę, która ma się odbyć 11 czerwca. Wtedy dowiemy się więcej na temat nadciągającego produktu chińskiego producenta. Sprawdź ceny! 💰 Mi Band 4: 🤍 💰 Mi Band 5: 🤍 ►▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✅ Discord: 🤍 ✅ Grupa: 🤍 ✅ Twitter: 🤍 ✅ Instagram: 🤍 ✅ Fanpage: 🤍 ✉ email kontaktowy znajdziesz w opisie kanału ►▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #Xiaomi #Miband5 #premiera Źródło informacji: 1) 🤍 2) 🤍 3) 🤍 4) 🤍 timestampy 00:00 - wstęp 00:05 - Data premiery Mi Band 5 00:18 - Jak wyglądała premiera Mi Band'a 4 00:32 - Wygląd Mi Banda 5 00:45 - Nowe tryby sportowe 01:07 - Nowy pomiar SpO2 01:23 - NFC poza Chinami 01:41 - Asystent głosowy 01:48 - Funkcja fotograficzna 02:00 - Ładowanie 02:24 - Cena nowego Mi Banda 02:54 - Co chciałbym zobaczyć w nowym mibandzie 04:54 - Podsumowanie

Mi Band 5 - wrażenia faktycznej użytkowniczki ⌚ | Adorosa

18861
200
23
00:14:39
14.08.2020

Post na blogu: 🤍 More / Po wiecej zapraszam na: Blog: 🤍adorosa.pl Newsletter: 🤍adorosa.pl/newsletter/ Facebook: 🤍facebook.com/adorosa Instagram: 🤍 Email: adorosa🤍gmail.com

Xiaomi Mi Band 5 - Unboxing - Rozpakowanie PL

8925
117
22
00:03:52
07.07.2020

Dziękuję Przemkowi za pożyczenie opaski :) Zachęcam do subskrypcji kanału :) Jeśli materiał Ci się podobał to zostaw łapkę w górę! :) Linki do: Instagram:🤍 FB:🤍 Twitter:🤍 Muzyka: Piano & Sax by Joakim Karud 🤍 Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0 Free Download / Stream: 🤍 Music promoted by Audio Library 🤍

Xiaomi mi band 5 *oczami zwykłego użytkownika*

7565
120
21
00:08:03
15.09.2020

Witajcie! W tym filmiku pragnę odpowiedzieć na dwa pytania: -Czy opaska z Xiaomi miband 4 pasuje do Xiaomi miband 5? -Czy warto zakupić xiaomi miband 5? 🔸Filmik się podobał? Zachęcam do polubienia, komentowania i subskrybowania! 🔸LEDY ADRESOWALNE I KONTROLERY! 🤍 🔸Masz jakiejś pytania? Pisz śmiało! Postaram się odpowiedzieć na każde pytanie! 🔸Moja strona FB: 🤍

Xiaomi Mi Band 6 - czy warto kupić wersję CN i czym się różni od MiBand 5?

22701
207
61
00:11:34
15.04.2021

Właśnie do mnie dotarła (po 14 dniach) moja ulubiona opaska! Kupiona tutaj: 🤍 Czym się różni od MiBand 5 - zaraz Wam pokażę!

Назад
Что ищут прямо сейчас на
mi band 5 recenzja pl asif 宝刀 quinn orm парк завод idea профессия seo специалист rock old barn finders game i love fifa Voices of Music anurakmagazine burberry кофемашина delonghi ecam vocal kpop Кочевник 3 friendly протоиерей disc brake pannier rack