SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1 (SPM 2021) DALAM 7 MINIT!

333267
238
16782
26.12.2020
Sejarah Specialists

Sejarah Specialists

1847539
40500
13
15.12.2020
Описание видео:

Belajar Bab 1 Tingkatan 4 (KSSM) dalam 7 minit sahaja! Video ini adalah untuk batch SPM 2021. Subtopik: 0:00 Intro 0:34 1.1 Latar Belakang Negara Bangsa Sebelum Kedatangan Barat 1:57 1.2 Ciri-ciri Negara Bangsa Kesultanan Melayu Melaka 4:00 1.3 Keunggulan Sistem Pentadbiran dan Undang-Undang 6:55 1.4 Peranan Pemerintah dan Rakyat Facebook: facebook.com/SejarahSpecialists Instagram: SejarahSpecialists Lagu: Good For You by THBD 🤍soundcloud.com/thbdsultan Creative Commons — Attribution 3.0 Unported— CC BY 3.0 Free Download / Stream: 🤍bit.ly/2PgU6Mu Music promoted by Audio Library 🤍youtu.be/-K_YSjqKgvQ

Кадры из видео
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1 (SPM 2021) DALAM 7 MINIT!
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1 (SPM 2021) DALAM 7 MINIT!
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1 (SPM 2021) DALAM 7 MINIT!
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 1 (SPM 2021) DALAM 7 MINIT!
Тэги из видео
Комментарии пользователей:
Study & chill with aesple
2023-02-06 00:52:13

If i get A in my upcoming exam for sejarah saya akan sangat² berterima kasih pada channel ni dan cikgu❤️🥺

_AUNI AND ALEESYA CHANNEL_
2023-02-01 13:28:34

Terima kasih cikgu...walaupun saya tidak masuk lagi tingkatan 4,saya dapat memahami dengan baik☺️☺️

alya batrisyia study
2023-01-28 11:24:55

nak bab 6-10 form 4 blh?😢

Anggun Jelita
2023-01-24 14:56:48

sebab saya paham maksud disebalik tu

Anggun Jelita
2023-01-24 14:56:21

admin buat banyak lagi pasal sej tingkatan 4/5. 😊

Max Arman
2023-01-22 03:47:19

Pergi channel ni karna bulan depan spm dah🗿🤣

Nurul Ain Syuhada
2023-01-13 11:40:12

I think you need to continue what you started, many students need videos like this because of this video I get C+ so i gonna target A+ for this subject 🥹🫶

Nurul Ain Syuhada
2023-01-13 11:35:03

best laa cara dia ajar like faham auu and jelas 😭

Danial Emyrul
2023-01-06 13:18:56

Bgus ni🗿

JesscaJens
2022-12-31 23:09:02

Cikgu kalau nak baca buku text cm bnyk prlu ingt tpi bila watch ni vedio xbrapa pening sgt

Sasha Lily
2022-12-19 14:33:10

Wahhh if i found this channel one month before i could have probably passed my sejarah
Huhuhu😭 baru dapat markah trials sejarah i failed

Lucifero
2022-12-08 15:49:19

channel paling efficient untuk revision and catch-up apa yang kita dah hafal, tapi malangnya owner dah rest in peace

mohamad naqib
2022-12-04 16:54:09

Wahhhh kalau cikgu explain macamni auto aku ingat doh 😭

jiee
2022-12-02 07:24:41

please continuing make videos for the other chapters🥺

chrnicles
2022-11-18 15:03:01

watch videos in this channel before my sejarah exam, and I could say confidently that i never got any other grades besides A in my sejarah paper 💞

soff
2022-11-08 10:39:11

Admin bab 8 takde pun nak tengok trial minggu depan also for rewatch for spm 😭🙏

Baejin Bae
2022-11-06 01:43:17

Cikgu tolong sambut buat semua bab untuk spm 😭 saya suka video cg

Yip Wei Kang
2022-11-05 08:06:54

Terima kasih video ini kerana dua minggu lagi saya akan menduduki peperiksaan akhir sesi 2022/2023 dan video ini memberi manfaat kepada saya untuk buat revision dengan mudah. 😁👍

Bellaaaa
2022-11-04 19:39:29

thankyouuu ! best channel ni 👍🏻

Что ищут прямо сейчас
мейбибейби новый гайд янь фей транцевые колеса для пвх лодки нож бабочка в кс го ELEX 2 гайд военные про разведчиков новые Ия Нинидзе ozon express курьер Us экзотика karos meme лин как держать а мираж орешкин политолог офсет печать кавайный рюкзак девушка психа барбекю на даче васильева кинезиология виктория боня реклама шапок
Похожие видео
26.12.2020
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 2 (KSSM) DALAM 10 MINIT! (Part 1)

SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 2 (KSSM) DALAM 10 MINIT! (Part 1)

24.08.2020
CARA AKU DAPAT SPM SEJARAH A+ 📚| (STUDY AND SCORING TIPS SPM SEJARAH A+)

CARA AKU DAPAT SPM SEJARAH A+ 📚| (STUDY AND SCORING TIPS SPM SEJARAH A+)

29.09.2021
My SPM Study Journey (From 5G to 7A) | Last minute study

My SPM Study Journey (From 5G to 7A) | Last minute study

05.09.2022
PERANG DUNIA PERTAMA (1914-1918): KESAN-KESAN PERANG DUNIA PERTAMA

PERANG DUNIA PERTAMA (1914-1918): KESAN-KESAN PERANG DUNIA PERTAMA

11.05.2021
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 3 (KSSM) DALAM 12 MINIT! (PART 1)

SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 3 (KSSM) DALAM 12 MINIT! (PART 1)

19.12.2020
How to score A+ in Sejarah SPM (guaranteed) | free notes pdf | Malaysia

How to score A+ in Sejarah SPM (guaranteed) | free notes pdf | Malaysia

21.05.2020
BAB 1: Warisan Negara Bangsa | SEJARAH TINGKATAN 4 |

BAB 1: Warisan Negara Bangsa | SEJARAH TINGKATAN 4 |

24.04.2021
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 2 (KSSM) DALAM 10 MINIT! (PART 2)

SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 2 (KSSM) DALAM 10 MINIT! (PART 2)

15.12.2020
7 TEKNIK MENJAWAB SOALAN ESEI SEJARAH

7 TEKNIK MENJAWAB SOALAN ESEI SEJARAH

06.05.2021
Tips Menghafal dengan Mudah dan Berkesan - How To Memorize faster and easier

Tips Menghafal dengan Mudah dan Berkesan - How To Memorize faster and easier

31.01.2021
SEJARAH TINGKATAN 5 BAB 1 (SPM 2021) DITERANG DALAM 11 MINIT!

SEJARAH TINGKATAN 5 BAB 1 (SPM 2021) DITERANG DALAM 11 MINIT!

17.06.2021
5 Tips Mendapat A+ Dalam Subjek Sejarah | Tips Sejarah | Tips Mendapat A+ Dalam Sejarah

5 Tips Mendapat A+ Dalam Subjek Sejarah | Tips Sejarah | Tips Mendapat A+ Dalam Sejarah

04.07.2021
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 4 (KSSM) DALAM 9 MINIT (Part 1)

SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 4 (KSSM) DALAM 9 MINIT (Part 1)

16.02.2021
SEJARAH TINGKATAN 5 BAB 2 (SPM 2021) DALAM 10 MINIT!

SEJARAH TINGKATAN 5 BAB 2 (SPM 2021) DALAM 10 MINIT!

28.08.2021
SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 4 (KSSM) DALAM 12 MINIT (Part 2)

SEJARAH TINGKATAN 4 BAB 4 (KSSM) DALAM 12 MINIT (Part 2)