Aizzat Azman

369675
2050
61
16.03.2014
MY

Assalammualaikum dan selamat datang ke channel aku. Untuk channel nie aku cuma nak buat benda yang aku suka sambil rakam dan share kepada semua apa yang berlaku di sebalik sesuatu. Tak kira benda baik atau buruk yang penting teruskan have fun okay ^_^ Korang boleh support channel aku dengan belanja aku coffee dekat link kat bawah Ko-Fi - https://ko-fi.com/aizzatsparta

Vlog malaysian malaysia "malaysia youtuber" "malaysia vlogger" "malaysian youtuber" "malaysian vlogger" tech review "one piece" vlogger "content creator" "malaysia content creator" "malaysia filmmaker" "malaysian filmmaker" "aizzat azman" "aizzat sparta" minimalist minimalism "minimalist malaysia" "minimalism malaysia" tamagorengs tamagoreng Aisatsu "Aisatsu Studio"

Видео канала
00:07:16
Best Budget Audio Recorder | Zoom H1 Review Malaysia

Best Budget Audio Recorder | Zoom H1 Review Malaysia

Aizzat Azman
262 Просм.
23.03.2022
00:00:41
Honda Civic RS Cinematic | Lumix G7

Honda Civic RS Cinematic | Lumix G7

Aizzat Azman
315 Просм.
16.03.2022
00:02:58
Morning Routine | Silent Vlog #7

Morning Routine | Silent Vlog #7

Aizzat Azman
130 Просм.
18.02.2022
00:04:08
Orico Drive Bay Review

Orico Drive Bay Review

Aizzat Azman
129 Просм.
15.12.2021
00:04:54
Try vlog kat public | Canon G7X Mark ii vlog test

Try vlog kat public | Canon G7X Mark ii vlog test

Aizzat Azman
179 Просм.
10.12.2021
00:04:01
Perfectionism

Perfectionism

Aizzat Azman
132 Просм.
01.12.2021
00:07:57
Lama tak vlog | Canon G7X Mark ii | #VLOG 6

Lama tak vlog | Canon G7X Mark ii | #VLOG 6

Aizzat Azman
118 Просм.
26.11.2021
00:03:49
Apa itu b-roll ?

Apa itu b-roll ?

Aizzat Azman
128 Просм.
02.11.2021
00:10:17
RK61 Mechanical Keyboard Review | Keyboard Malaysia

RK61 Mechanical Keyboard Review | Keyboard Malaysia

Aizzat Azman
551 Просм.
28.10.2021
00:01:10
New Laptop Setup | Silent Vlog Malaysia

New Laptop Setup | Silent Vlog Malaysia

Aizzat Azman
268 Просм.
12.10.2021
00:07:01
Belajar Web Development | VLOG 4

Belajar Web Development | VLOG 4

Aizzat Azman
73 Просм.
10.10.2021
00:04:33
Kenapa aku suka dengan kindle | Kindle Malaysia

Kenapa aku suka dengan kindle | Kindle Malaysia

Aizzat Azman
958 Просм.
08.10.2021
00:03:43
Pulau Kapas Day 2 | Travel VLOG

Pulau Kapas Day 2 | Travel VLOG

Aizzat Azman
119 Просм.
29.09.2021
00:04:13
Pulau Kapas Day 1 | Travel VLOG

Pulau Kapas Day 1 | Travel VLOG

Aizzat Azman
154 Просм.
27.09.2021
00:06:19
Sembang Notion & MASAK MAGGIE PEDAS GILER | VLOG 3

Sembang Notion & MASAK MAGGIE PEDAS GILER | VLOG 3

Aizzat Azman
66 Просм.
23.09.2021
00:00:57
Macam mana aku setup untuk shoot video YouTube #shorts

Macam mana aku setup untuk shoot video YouTube #shorts

Aizzat Azman
633 Просм.
20.09.2021
00:04:53
Cara main minecraft dengan kawan

Cara main minecraft dengan kawan

Aizzat Azman
2587 Просм.
19.09.2021
00:10:31
Lepas cycling, masalah pulak | VLOG Day 2

Lepas cycling, masalah pulak | VLOG Day 2

Aizzat Azman
96 Просм.
18.09.2021
00:07:28
Result UPU DAH KELUAR !? DAPAT KE TAK ?

Result UPU DAH KELUAR !? DAPAT KE TAK ?

Aizzat Azman
1160 Просм.
16.09.2021
Назад
Что ищут прямо сейчас на
рыбалка на шелони kayme mongodb full course котэ тв ламборгина влада а4 говно кфс полковник сандерс essense global веста или иксрей как снять порчу с любого человека кемп Акварельный скетчбук крмп будни админа литвинмерседес вега заготовки на зиму filipino billiards все для путешествия 2sad2disco хочу и буду беседка своими руками из металла