Federata Shqiptare e Futbollit

7935002
19000
1986
13.08.2013
US

Federata Shqiptare e Futbollit është themeluar më 6 Qershor 1930 dhe është antare e Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Futbollit (FIFA) prej vitit 1932 dhe e Bashkimit të Shoqatave Europiane të Futbollit (UEFA) prej vitit 1954. Është antare e Komitetit Olimpik dhe organi i vetëm kompetent për të organizuar futbollin në territorin e Shqipërisë. Federata Shqiptare e Futbollit përdor shkurtimin "FSHF". FSHF është organizatë jofitimprurëse dhe çdo e ardhur që përfitohet, ri-investohet në aktivitete futbollistike. #FSHF #FSHFtv #FutbolliShqiptar #AlbanianFootballAssociation

Federata Shqiptare Futbolllit Fshf AFA

Видео канала
01:53:28
Partizani - Vllaznia | Femra |

Partizani - Vllaznia | Femra |

Federata Shqiptare e Futbollit
1563 Просм.
05.02.2023
01:54:36
Partizani - Dinamo | U19 |

Partizani - Dinamo | U19 |

Federata Shqiptare e Futbollit
1937 Просм.
04.02.2023
01:01:41
Partizani - Dinamo | U17 | Pjs2

Partizani - Dinamo | U17 | Pjs2

Federata Shqiptare e Futbollit
1685 Просм.
04.02.2023
00:59:41
Partizani - Dinamo | U17

Partizani - Dinamo | U17

Federata Shqiptare e Futbollit
2184 Просм.
04.02.2023
02:04:16
Partizani - Tirana | U19

Partizani - Tirana | U19

Federata Shqiptare e Futbollit
3805 Просм.
29.01.2023
01:40:09
Mbrëmja gala “Më të mirët 2022”

Mbrëmja gala “Më të mirët 2022”

Federata Shqiptare e Futbollit
3661 Просм.
27.01.2023
01:50:51
Tirana - Vllaznia | U19 |

Tirana - Vllaznia | U19 |

Federata Shqiptare e Futbollit
3868 Просм.
23.01.2023
00:59:41
Partizani - Laçi | U19 |

Partizani - Laçi | U19 |

Federata Shqiptare e Futbollit
2225 Просм.
22.01.2023
02:01:59
Shqipëri U17 -  Turqi U17 | Miqësore

Shqipëri U17 - Turqi U17 | Miqësore

Federata Shqiptare e Futbollit
7969 Просм.
20.01.2023
00:55:35
Shqipëri U-17 - Turqi U-17

Shqipëri U-17 - Turqi U-17

Federata Shqiptare e Futbollit
9238 Просм.
18.01.2023
00:03:22
𝗠𝗶𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗷𝗲𝗻 𝗦𝘆𝗹𝘃𝗶𝗻𝗵𝗼

𝗠𝗶𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗷𝗲𝗻 𝗦𝘆𝗹𝘃𝗶𝗻𝗵𝗼

Federata Shqiptare e Futbollit
3602 Просм.
10.01.2023
01:00:31
Konferenca për media e prezantimit të trajnjerit të ri të Kombëtares, Sylvinho

Konferenca për media e prezantimit të trajnjerit të ri të Kombëtares, Sylvinho

Federata Shqiptare e Futbollit
10686 Просм.
09.01.2023
01:53:16
Internacional - Tirana | U19

Internacional - Tirana | U19

Federata Shqiptare e Futbollit
2628 Просм.
24.12.2022
01:53:46
Internacional - Tirana | U17

Internacional - Tirana | U17

Federata Shqiptare e Futbollit
2289 Просм.
24.12.2022
01:58:13
Partizani - Apolonia | U19

Partizani - Apolonia | U19

Federata Shqiptare e Futbollit
3396 Просм.
18.12.2022
01:49:36
Partizani - Apolonia | U17

Partizani - Apolonia | U17

Federata Shqiptare e Futbollit
2863 Просм.
18.12.2022
01:56:31
Tirana - Vllaznia | Femra

Tirana - Vllaznia | Femra

Federata Shqiptare e Futbollit
3374 Просм.
11.12.2022
Назад
Что ищут прямо сейчас на
ong блокировка iCloud британские правила хорошего тона zabbix snmp больной 决斗 ยิงคน บังคับขายบริการ обработка вишни осенняя рыбалка на карпа платформа для онлайн курсов curb your osu! meme Exfibo панакота штаб татар мнение о фильме coffin dancing fc osu! прическа кроп дешево китай